Όροι Χρήσης

 

 

Διασφάλιση προσωπικών δεδομένων αυτού του δικτυακού τόπου

 

Eίμαστε ρητά δεσμευμένοι να διασφαλίσουμε την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας στο διαδίκτυο, έχοντας προβεί σε ενέργειες για την προστασία των πληροφοριών που μοιράζεστε μαζί μας. Χρησιμοποιούμε ασφαλή τεχνολογία για να προστατεύσουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας σε συναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου. Για να μάς βοηθήσετε στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, θα πρέπει να διατηρήσετε κρυφό το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που πιθανώς έχετε ορίσει σχετικά με τη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου.

 

Επιστροφές προϊόντων

 

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνον με τη σύμφωνη γνώμη του ηλεκτρονικού καταστήματος mastermach.gr.

 Όροι επιστροφής προϊόντων:
*Η εργοστασιακή συσκευασία των προϊόντων να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση. Εκτός των προϊόντων που η λειτουργία τους είναι ελαττωματική και καλύπτονται από εγγύηση.
*Η ημερομηνία της επιστροφής των προϊόντων να μην ξεπερνά τις 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της παραλαβής τους.
*Τα έξοδα αποστολής των προς επιστροφή προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη.


 
Διαδικασία επιστροφής προϊόντων:

 

*Ενημερώστε και συμφωνήστε με υπάλληλο της εταιρείας την επιστροφή της παραγγελία σας ή μέρους αυτής.
*Συσκευάστε τα προς επιστροφή προιόντα σε νέα συσκευασία μεγαλύτερη αυτών ώστε να προστατευθεί η αρχική εργοστασιακή συσκευασία από τυχόν κτυπήματα ή αυτοκόλλητες ετικέτες που τοποθετούν οι εταιρείες μεταφοράς.
*Παραδώστε το προιόν στην εταιρεία μεταφοράς που το παραλάβατε με τη συνοδεία των απαραίτητων παραστατικών. Δ. Αποστολής εάν η παραγγελία σας εστάλη με Δ. Αποστολής - Τιμολόγιο ή με το ίδιο Δ. Λιανικής εάν είστε ιδιώτης.
*Συμπληρώστε ένα έγγραφο με την ημερομηνία αποστολής και τον τρόπο που επιθυμείτε να σας γίνει η επιστροφή των χρημάτων. Εάν είχατε πληρώσει με κάρτα Online, το ποσό θα επιστραφεί στην κάρτα σε μορφή πίστωσης. Εάν είχατε κάνει τραπεζικό έμβασμα συμπληρώστε την τράπεζα και το Νο. λογαριασμού σας.
*Στείλτε μας το έγγραφο αυτό με Fax :2310519600 ή με e-mail : info@mastermach.gr.
Θέλουμε να σας επισημάνουμε ότι εάν η επιστροφή δεν πληροί τους παραπάνω όρους , τα προϊόντα θα αποστέλλονται εκ νέου στον αποστολέα με χρέωση του ιδίου.


 
Όροι συναλλαγής παραστατικού πωλήσεων

 

Η αποστολή της παραγγελία σας θα συνοδεύεται από το παραστατικό πώλησης που θα πρέπει να υπογράψετε για να βεβαιωθεί η παράδοσή της.
Παρακάτω παραθέτουμε τους όρους συναλλαγής που αναγράφονται στο παραστατικό που θα παραλάβετε, ώστε να έχετε ξεκάθαρη εικόνα της συναλλαγής σας με το ηλεκτρονικό κατάστημα mastermach.gr , πριν ακόμη κάνετε την παραγγελία σας.
*Τα εμπορεύματα μεταφέρονται για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή.
*Καμία εξόφληση παραστατικού με πίστωση αναγνωρίζεται χωρίς εξοφλητική απόδειξη της επιχείρησης μας.
*Τα εμπορεύματα παραμένουν στην πλήρη κυριότητα του πωλητή μέχρι την πλήρη εξόφλησή τους.
*Επιστροφή εμπορευμάτων γίνεται μόνο κατόπιν συμφωνίας με την επιχείρηση και εφόσον βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία.
*Για κάθε διαφορά , αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.

 

 Πνευματική Ιδιοκτησία

 

Οι ιστοσελίδες του διαδικτυακού μας τόπου (website) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία. Αναλυτικότερα, προστατεύονται οι ιστοσελίδες και τα περιεχόμενά τους από αντιγραφή, μετάφραση και επεξεργασία με οποιοδήποτε μέσο, συμπεριλαμβανομένης της αποθήκευσης και της επεξεργασίας με ηλεκτρονικά μέσα. Συνεπώς, η αναπαραγωγή και η εκμετάλλευση κάθε στοιχείου επιτρέπεται μόνο με τη συναίνεση της mastermach.gr. Επίσης, τόσο τα περιεχόμενα, όσο και η δομή του διαδικτυακού τόπου (website) αποτελούν πνευματική μας ιδιοκτησία και προστατεύονται. Η αναπαραγωγή μέρους ή φωτογραφιών (εκτός από αυτές που εμφανίζονται στις δημοσιεύσεις του τύπου) επιτρέπεται μόνο μετά από γραπτή συγκατάθεση. Όλα τα δικαιώματα δημοσίευσης και αναπαραγωγής ανήκουν στη mastermach.gr, και ισχύουν αυτόματα για κάθε φωτογραφία που προστίθεται στα αρχεία μας και σε κάποια ιστοσελίδα.
Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στις δημοσιεύσεις τύπου, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για συντακτικούς λόγους.

 

Περιορισμός ευθύνης

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών - πελατών της για τυχόν ζημίες που μπορούν να προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους.
Καμία εγγύηση δεν μπορούμε να δώσουμε για τη διαθεσιμότητα των προς πώληση προϊόντων.
Η κατάσταση της διαθεσιμότητας των προϊόντων που έχετε παραγγείλει μπορεί να αλλάξει κατά το χρόνο που μεσολαβεί από την παραγγελία σας μέχρι και την οικονομική ολοκλήρωση αυτής. Σε κάθε περίπτωση εγγυόμαστε την άμεση ενημέρωσή σας μέσω e-mail , εάν η παραγγελία έγινε από την ηλεκτρονική φόρμα ή τηλεφωνικά εάν η παραγγελία σας έγινε μέσω τηλεφώνου ή FAX.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα καταβάλλει κάθε προσπάθεια και προβαίνει σε κάθε ενέργεια για να πετύχει ταχύτατη παράδοση. Σε καμία όμως περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για καθυστέρηση μεταφοράς ή παράδοσης κάθε αποστολής ή για οποιαδήποτε απώλεια, θετική ή αποθετική ζημία ή διαφυγόν κέρδος, βλάβη, κακή παράδοση ή μη παράδοση που οφείλεται σε απρόβλεπτες αιτίες, όπως απρόοπτα γεγονότα κειμένων πέραν των ανθρωπίνων αντικειμενικά δυνατοτήτων (ατύχημα, δυσμενείς καιρικές συνθήκες, αργοπορία μεταφορικών μέσων κ.λ.π.) , λανθασμένων στοιχείων που καταχωρήθηκαν στη φόρμα παραγγελίας από τον χρήστη – πελάτη του site mastermach.gr.


 
Newsletters - Ενημερωτικά Δελτία

 

Η αποστολή newsletter από το mastermach.gr γίνεται μόνο στους συνδρομητές που έχουν επιλέξει να λαμβάνουν newsletter και είναι απόλυτα συμβατή τεχνικά με τους κανονισμούς αποστολής αλληλογραφίας. Το website παρέχει στους συνδρομητές της υπηρεσίας Newsletter τη δυνατότητα να διαγραφούν από τη λίστα παραληπτών. Η εγγραφή και διαγραφή στο newsletter γίνεται μέσω διαδικασίας ελέγχου αυθεντικότητας της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του συνδρομητή.
Τα e-mail των συνδρομητών της υπηρεσίας Newsletter χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για το σκοπό αυτό και για κανέναν άλλο σκοπό. Όταν ένας συνδρομητής επιλέξει τη διαγραφή του από τις λίστες παραληπτών, τότε το email του διαγράφεται οριστικά.
Τα newsletters τα οποία το κοινό λαμβάνει με την εγγραφή του στις λίστες παραληπτών (mailing lists) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του mastermach.gr και ως εκ τούτου προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων. Το mastermach.gr διατηρεί το δικαίωμα μη εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές.

 

Εάν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και να κάνετε τις αγορές σας.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας και το χρόνο που διαθέσατε για την ανάγνωση των όρων χρήσης.